Płatki kukurydziane w Wiaderku 3 kg w atmosferze beztlenowej. Termin 10 lat
Płatki kukurydziane uzyskuje się w procesie gotowania, mielenia i upieczenia ziarna kukurydzy. Płatki kukurydziane są źródłem wielu witamin i minerałów, które poprawiają odporność i regulują pracę organizmu.
Zastosowanie: Płatki kukurydziane sprawdzą się jako samodzielna przekąska do chrupania, lub jako dodatek do mleka, jogurtu czy kefiru. Z powodzeniem można je także wykorzystywać do przygotowania różnorakich dań.
Kraj pochodzenia: Polska
Nasza polityka prywatności
Nasza Polityka prywatności wyjaśnia nasze zasady dotyczące gromadzenia, przetwarzania i przechowywania Twoich informacji. Niniejsza polityka szczegółowo wyjaśnia, w jaki sposób wykorzystujemy pliki cookie, a także jakie masz opcje, aby je kontrolować.
-
1 Czym są pliki cookie?
Pliki cookie to małe fragmenty danych, przechowywane w plikach tekstowych, które są przechowywane na Twoim komputerze lub innym urządzeniu, gdy strony internetowe są ładowane w przeglądarce. Są szeroko stosowane do „zapamiętywania” Ciebie i Twoich preferencji, zarówno podczas pojedynczej wizyty, jak i podczas wielokrotnych wizyt powtarzanych
-
2 Jak używamy plików cookie
Używamy plików cookie w różnych celach. Niektóre pliki cookie są niezbędne ze względów technicznych; niektóre umożliwiają spersonalizowane doświadczenie zarówno dla odwiedzających, jak i zarejestrowanych użytkowników; a niektóre pozwalają na wyświetlanie reklam z wybranych sieci stron trzecich.
-
3 Kontrolowanie plików cookie
Odwiedzający mogą chcieć ograniczyć użycie plików cookie lub całkowicie uniemożliwić ich ustawienie. Jeśli wyłączysz pliki cookie, pamiętaj, że niektóre funkcje naszej usługi mogą nie działać poprawnie
-
4 Informacje, które zbieramy
Gromadzimy Twoje dane wyłącznie wtedy, gdy mamy ku temu powód – na przykład w celu świadczenia naszych usług, komunikowania się z Tobą lub ulepszania naszych usług.
Jesteśmy zobowiązani do utrzymania zaufania i pewności odwiedzających naszą stronę internetową. Nie zbieramy, nie sprzedajemy, nie wynajmujemy ani nie wymieniamy list e-mail ani żadnych danych z innymi firmami i przedsiębiorstwami. Zapoznaj się z naszą stroną Polityki prywatności, aby przeczytać szczegółowe informacje o tym, kiedy i dlaczego zbieramy Twoje dane osobowe, jak je wykorzystujemy, w jakich ograniczonych warunkach możemy je ujawniać innym osobom oraz jak je zabezpieczamy.
Możemy od czasu do czasu zmieniać Politykę plików cookie i prywatności. Niniejsza polityka obowiązuje od 24 maja 2018 r.
Płatki kukurydziane uzyskuje się w procesie gotowania, mielenia i upieczenia ziarna kukurydzy. Płatki kukurydziane są źródłem wielu witamin i minerałów, które poprawiają odporność i regulują pracę organizmu.
Zastosowanie: Płatki kukurydziane sprawdzą się jako samodzielna przekąska do chrupania, lub jako dodatek do mleka, jogurtu czy kefiru. Z powodzeniem można je także wykorzystywać do przygotowania różnorakich dań.
Kraj pochodzenia: Polska
Składniki:
kaszka kukurydziana 87%, cukier, ekstrakt ze słodu jęczmiennego, sól
Wartości odżywcze w 100g produktu
- Wartość energetyczna: 1611 kJ / 380 kcal
- Tłuszcz: 2,5 g
- w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,4 g
- Węglowodany: 80 g
- w tym cukry proste: 11 g
- Białko: 7,9 g
- Sól: 1,8 g