Brak produktów
Podane ceny są cenami brutto
Konserwy składające się w 100% z doprawionego mięsa to idealny sposób na jego długotrwałe przechowywanie. Nasze zachowują swoje właściwości nawet przez 3 lata!
Konserwy składające się w 100% z doprawionego mięsa to idealny sposób na jego długotrwałe przechowywanie. Nasze zachowują swoje właściwości nawet przez 3 lata!
Smalec wieprzowy z mięsem indyczym, idealny dodatek do pajdy chleba z kiszonym ogórkiem. Tradycyjna polska przekąska. Data ważności do spożycia to 3 lata.
Zupa Krupnik z mięsem zagęszczony specjalny 850g
Zupa jarzynowa z mięsem 850g
Wieprzowina w sosie własnym 300 g
Zupa pomidorowa z makaronem i mięsem 850g
Zupa Kapuśniak na wędzonce 850g
Zupa grochowa z mięsem zagęszczona specjalna 850 g
Konserwa z Fileta z Piersi z Kurczaka w Sosie Pomidorowym 160g
Konserwa z Piersi z Kurczaka w Sosie Winegret 160g
Konserwa z Piersi z Kurczaka w Sosie Własnym 160g
Konserwa z Piersi z Kurczaka w Oleju 160g
Konserwa z Piersi z Indyka w Oleju 160g
Konserwa z Piersi z Indyka w Sosie Własnym 160g
Konserwa z Piersi z Indyka w Sosie Pomidorowym 160g
Konserwa z Piersi z Indyka w Sosie Winegret 160g
Smalec wieprzowy z skwarkami i cebulką , idealny dodatek do pajdy chleba z kiszonym ogórkiem. Tradycyjna polska przekąska. Data ważności do spożycia to 3 lata.
Porcja mięsa w posiłku Preppersa
Opakowania 160 g i 300 g pozwalają wybrać właściwą porcję, więc lepiej wykorzystać swój zapas. W połączeniu z ryżem, kaszą, ziemniakami albo makaronem stanowi wysokowartościowy posiłek. Różnorodność oferowanych konserw pozwoli urozmaicić żywienie, co jest ważne przy dłuższej izolacji. Puszka dobrze chroni zawartość konserwy nawet w najtrudniejszej podróży. Kabanosy, również produkowane z samego mięsa to dobra przekąska do plecaka czy nawet kieszeni. Są lekkie i sycące więc warto mieć je w podróży.
Porada: Popularne jest przechowywanie konserw w beczkach zakopanych pod ziemią. Puszki przed korozją można zabezpieczyć olejem silnikowym. Do beczki warto włożyć też inny rodzaj żywności.
Porada: Konserwa lub kabanosy są dobre na posiłek przy dalszej wędrówce. Mięso z puszki spożywać na zimno lub podgrzać na ognisku albo KUCHENCE TURYSTYCZNEJ. Warto połączyć ze świeżym pieczywem z własnego ZBOŻA.