Brak produktów
Podane ceny są cenami brutto
Nowy produkt
Ostatnie egzemplarze!
Data dostępności:
Urządzenie pod wpływem temperatury pozwala zniszczyć wszystkie patogeny, zarówno wegetatywne, przetrwalniki, jak i zarodniki wszelkich chorób, które dostały się do mięsa-wosku - owoców itp.
Urządzenie to pozwala nam za pomocą sterylizacji zaoszczędzić masę czasu i energii zużywanej przy starszej technologii jaką była tyndalizacja. Sterylizując nasze weki w temperaturze 118-121 stopni Celsjusza robimy to tylko jeden raz przez dużo krótszy czas niż przy tyndalizowaniu czy pasteryzacji dzięki podwyższonemu ciśnieniu w środku autoklawu.
Jednym z najlepszych sposobów sterylizacji jest zastosowanie autoklawu, dlatego jest powszechnie stosowany w medycynie w celu sterylizacji instrumentów chirurgicznych, dentystycznych, laryngologicznych itp., środków farmaceutycznych, materiałów opatrunkowych i innych. Dużą rolę odgrywa także w przemyśle w celu przeprowadzania okresowych i ciągłych procesów technologicznych. Stosowany przy obróbce żywności, czyli przy operacji autoklawowania. Autoklaw jest używany także jako reaktor ciśnieniowy w syntezie chemicznej, np. do syntez solwotermalnych (jeżeli rozpuszczalnikiem jest woda, synteza taka nosi nazwę syntezy hydrotermalnej).
Produkt robiony pod zamówienie. Wysyłka do max do 14 dni roboczych.
ODNALAZŁEM SEKRETNE KLUCZE DO MATRIXA NIE CZYTAJ TEJ KSIAŻKI jeśli dalej chcesz spać. AUTOR: DZIKI PREPPERS WYDAWNICTWO: CESAR
Impregnat Roślin Universal Green Power StartUP 65ml
Smalec gęsi z kawałkami kaczego mięsa. mięso z kaczki 33% nie zawiera konserwantów.
Golonka Peklowana po Śląsku mięso 64% nie zawiera konserwantów.
Smalec wieprzowy z mięsem indyczym, idealny dodatek do pajdy chleba z kiszonym ogórkiem. Tradycyjna polska przekąska. Data ważności do spożycia to 3 lata.