Brak produktów
Podane ceny są cenami brutto
Nowy produkt
Ostatnie egzemplarze!
Data dostępności:
Pu-erh jest herbatą fermentowaną, określaną jako herbata czerwona (w Chinach jako herbata czarna). Została wynaleziona w prowincji Yunnan, gdzie jest produkowana w niemal 100%. Słynie ze swych odchudzających właściwości za sprawą podnoszenia metabolizmu i ułatwiania trawienia pokarmów.
Daje ciemny, brunatny napar o charakterystycznym aromacie i ziemistym, intensywnym smaku. Należy parzyć ją wielokrotnie – 3 do 4 razy.
Składniki: herbata pu-erh (100%)
Rodzaj: pu-erh
Kraj pochodzenia: Chiny
Sposób przygotowania: zalać wodą o temperaturze 100°C, parzyć przez 2-3 minuty
Herbata Czarna Kenia Kangaita
Płytka diamentowa gradacja 600 do THE EDGE proSHARP jest dedykowana do systemu ostrzącego THE EDGE proSHARP 10-30°. Może być tez używana jak tradycyjna osełka!
WSZYSCY JESTEŚMY W GRZE NIE CZYTAJ TEJ KSIAŻKI jeśli nie chcesz się obudzić AUTOR: DZIKI PREPPERS WYDAWNICTWO: CESAR
Impregnat Roślin Universal Green Power StartUP 65ml
Smalec gęsi z kawałkami kaczego mięsa. mięso z kaczki 33% nie zawiera konserwantów.
Golonka Peklowana po Śląsku mięso 64% nie zawiera konserwantów.
Smalec wieprzowy z mięsem indyczym, idealny dodatek do pajdy chleba z kiszonym ogórkiem. Tradycyjna polska przekąska. Data ważności do spożycia to 3 lata.