Brak produktów
Podane ceny są cenami brutto
Nowy produkt
Ostatnie egzemplarze!
Data dostępności:
Uprawy herbaty Kenia Kangaita znajdują się na wysokości ponad 2000 m n.p.m. w sąsiedztwie lasów deszczowych, przy granicy parku narodowego Mount Kenya.
Dzięki wyjątkowym warunkom naturalnym herbata uprawiana na tym obszarze jest jedną z najlepszych w Kenii.
Herbata Kenia Kangaita ma niezwykle bogaty, intensywny smak z wyczuwalnymi nutami owocowymi, lekko korzennym charakterem i słodkawym posmakiem.
Składniki: herbata czarna (100%).
Kraj pochodzenia: Kenia
Rodzaj: herbata czarna
Sposób przygotowania: zalać wodą o temperaturze 100°C, parzyć przez 3-4 minuty.
Mieszanka do wypieku chleba żytniego ze skiełkowanym ziarnem żyta na naturalnym zakwasie 630g
Mieszanka do wypieku bagietki francuskiej na zakwasie 540g