Brak produktów
Podane ceny są cenami brutto
Nowy produkt
Ten produkt nie występuje już w magazynie
Ostatnie egzemplarze!
Data dostępności:
Uprawy herbaty Kenia Kangaita znajdują się na wysokości ponad 2000 m n.p.m. w sąsiedztwie lasów deszczowych, przy granicy parku narodowego Mount Kenya.
Dzięki wyjątkowym warunkom naturalnym herbata uprawiana na tym obszarze jest jedną z najlepszych w Kenii.
Herbata Kenia Kangaita ma niezwykle bogaty, intensywny smak z wyczuwalnymi nutami owocowymi, lekko korzennym charakterem i słodkawym posmakiem.
Składniki: herbata czarna (100%).
Kraj pochodzenia: Kenia
Rodzaj: herbata czarna
Sposób przygotowania: zalać wodą o temperaturze 100°C, parzyć przez 3-4 minuty.
WSZYSCY JESTEŚMY W GRZE NIE CZYTAJ TEJ KSIAŻKI jeśli nie chcesz się obudzić AUTOR: DZIKI PREPPERS WYDAWNICTWO: CESAR
Impregnat Roślin Universal Green Power StartUP 65ml
Smalec gęsi z kawałkami kaczego mięsa. mięso z kaczki 33% nie zawiera konserwantów.
Golonka Peklowana po Śląsku mięso 64% nie zawiera konserwantów.
Smalec wieprzowy z mięsem indyczym, idealny dodatek do pajdy chleba z kiszonym ogórkiem. Tradycyjna polska przekąska. Data ważności do spożycia to 3 lata.