Brak produktów
Podane ceny są cenami brutto
Nowy produkt
Ostatnie egzemplarze!
Data dostępności:
Mieszanka do wypieku chleba wileńskiego z burakami
na zakwasie z mąki żytniej
Receptura mieszanki oparta jest na domowym przepisie. Wystarczy dodać odrobinę ciepłej wody, oleju oraz miód.
Prawdziwie naturalne....
NIE ZAWIERA SZTUCZNYCH POLEPSZACZY I KONSERWANTÓW
Mieszanka zawiera 100% naturalnych składników w tym najlepszej jakości mąkę z ponad 100 letniego podlaskiego młyna.
Zawarte w mieszance buraki zostały poddane unikalnej technologii suszenia w niskiej (lecz, co kluczowe dodatniej) temperaturze. Dzięki tej technologii zachowaliśmy bardzo wysoki poziomu wartości odżywczych. Buraki zawierają witaminę C, B1, kwas foliowy, witaminę A oraz beta-karoten oraz obniżają ciśnienie i wzmacniają odporność.
Sposób przygotowania:
Produkt zawiera gluten pochodzący ze zbóż.
Składniki: mąka pszenna, mąka żytnia, słód żytni, zakwas żytni, buraki, sól, cukier.
Opakowanie: 570 g.
Mieszanka do wypieku domowej chałki 690g
Mieszanka do wypieku chleba żytniego ze skiełkowanym ziarnem żyta na naturalnym zakwasie 630g
Mieszanka do wypieku domowych bułek śniadaniowych kajzerek na naturalnym zakwasie 530g
Mieszanka do wypieku chleba litewskiego na naturalnym zakwasie 550g
Mieszanka do wypieku chleba wiejskiego pszenno - ziemniaczanego 590g
Turystyczna torba termiczna, termoizolacyjna 8l
Mieszanka do wypieku chleba domowego na naturalnym zakwasie 520 g
WSZYSCY JESTEŚMY W GRZE NIE CZYTAJ TEJ KSIAŻKI jeśli nie chcesz się obudzić AUTOR: DZIKI PREPPERS WYDAWNICTWO: CESAR
Impregnat Roślin Universal Green Power StartUP 65ml
Smalec gęsi z kawałkami kaczego mięsa. mięso z kaczki 33% nie zawiera konserwantów.
Golonka Peklowana po Śląsku mięso 64% nie zawiera konserwantów.
Smalec wieprzowy z mięsem indyczym, idealny dodatek do pajdy chleba z kiszonym ogórkiem. Tradycyjna polska przekąska. Data ważności do spożycia to 3 lata.