Brak produktów
Podane ceny są cenami brutto
Nowy produkt
Ostatnie egzemplarze!
Data dostępności:
Skład: mąka żytnia typ 2000, skiełkowane ziarno żyta, naturalny zakwas żytni, słód żytni, sól, cukier.
Produkt zawiera gluten pochodzący ze zbóż.
Przechowywanie: przechowywać w suchym, chłodnym i przewiewnym miejscu
Opakowanie: 630 g
Jedno opakowanie 630 g umożliwia wypiek 1 chleba.
Mieszankę przygotuj zgodnie z recepturą podaną na opakowaniu.
Sposób użycia:
1) Zawartość opakowania wsyp do miski.
2) Dodaj 600 ml ciepłej wody około 26 stopni Celsjusza
3) Mieszaj do połączenia się wszystkich składników – około 3-4 minut (najlepiej robotem kuchennym).
4) Przełóż ciasto do wysmarowanej formy (najlepiej o wymiarach 35 x 14 1,8L).
5) Pozostaw w ciepłym miejscu na +/- 60 minut (ciasto powinno podwoić swoja objętość) i wstaw do rozgrzanego piekarnika do 220-230 stopni Celsjusza.
6) Wypiekaj tak 10 minut następnie zmniejsz temperaturę do 180-190 stopni Celsjusza i dalej piecz przez około 30 minut
7) Po wyjęciu z piekarnika posmaruj z wierzchu chleb wodą za pomocą pędzla
Konserwa Wołowo-Drobiowo-Wieprzowa 300g
Smalec wieprzowy z skwarkami i cebulką , idealny dodatek do pajdy chleba z kiszonym ogórkiem. Tradycyjna polska przekąska. Data ważności do spożycia to 3 lata.
WSZYSCY JESTEŚMY W GRZE NIE CZYTAJ TEJ KSIAŻKI jeśli nie chcesz się obudzić AUTOR: DZIKI PREPPERS WYDAWNICTWO: CESAR
Impregnat Roślin Universal Green Power StartUP 65ml
KOLAGEN - hydrolizowany kolagen pochodzenia rybiego wzbogacony o naturalną witaminę C w postaci acerolii .