Brak produktów
Podane ceny są cenami brutto
Nowy produkt
Ten produkt nie występuje już w magazynie
Ostatnie egzemplarze!
Data dostępności:
Skład: mąka pszenna, mąka żytnia, słód żytni, zakwas żytni, sól, kminek, cukier.
Przechowywanie: przechowywać w suchym, chłodnym i przewiewnym miejscu
Opakowanie: 550 g
Jedno opakowanie 550 g umożliwia wypiek 1 chleba.
Mieszankę przygotuj zgodnie z recepturą podaną na opakowaniu.
Sposób użycia:
1) Zawartość opakowania wsyp do miski.
2) Dodaj 400 ml ciepłej wody około 26 stopni Celsjusza
3) Mieszaj do połączenia się wszystkich składników - około 3-4 minut (najlepiej robotem kuchennym).
4) Pozostaw przykryte ciasto na 30 minut.
5) Do ciasta dodaj 3 łyżki oleju roślinnego lub oliwy i wymieszaj ponownie.
6) Przełóż ciasto do wysmarowanej formy (najlepiej o wymiarach 35 x 14 1,8L)
7) Pozostaw w ciepłym miejscu na +/- 50 minut (ciasto powinno podwoić swoją objętość) następnie wstaw do rozgrzanego piekarnika do 220-230 stopni Celsjusza.
8) Wypiekaj tak 10 minut następnie zmniejsz temperaturę do 180-190 stopni Celsjusza i dalej piecz przez około 30 minut.
9) Po wyjęciu z piekarnika posmaruj z wierzchu chleb wodą za pomocą pędzla.
Masło z Orzechów Nerkowca w Słoiku 200g
Zbiór nasion roślin jadalnych przeznaczonych do wysiewu.
Chleb Żytni Pytlowy ,Wojskowy trwały (24 miesiące) 700g
WSZYSCY JESTEŚMY W GRZE NIE CZYTAJ TEJ KSIAŻKI jeśli nie chcesz się obudzić AUTOR: DZIKI PREPPERS WYDAWNICTWO: CESAR
Impregnat Roślin Universal Green Power StartUP 65ml
Smalec gęsi z kawałkami kaczego mięsa. mięso z kaczki 33% nie zawiera konserwantów.
Golonka Peklowana po Śląsku mięso 64% nie zawiera konserwantów.
Smalec wieprzowy z mięsem indyczym, idealny dodatek do pajdy chleba z kiszonym ogórkiem. Tradycyjna polska przekąska. Data ważności do spożycia to 3 lata.