Brak produktów
Podane ceny są cenami brutto
Nowy produkt
Ostatnie egzemplarze!
Data dostępności:
Skład: mąka pszenna, płatki ziemniaczane, zakwas pszenny, sól.
Produkt zawiera gluten pochodzący ze zbóż.
Przechowywanie: przechowywać w suchym, chłodnym i przewiewnym miejscu.
Opakowanie: 590 g
Jedno opakowanie 590 g umożliwia wypiek 1 dużego lub dwóch mniejszych bochenków chleba.
Mieszankę przygotuj zgodnie z recepturą podaną na opakowaniu.
Sposób użycia:
1) Zawartość opakowania wsyp do miski.
2) Dodaj 500 ml ciepłej wody około (36 stopni C)
3) Mieszaj do połączenia się wszystkich składników - około 3-4 minut (najlepiej robotem kuchennym).
4) Pozostaw przykryte ciasto na 30 minut.
5) Przełóż ciasto do wysmarowanej formy (najlepiej o wymiarach 35 x 14 1,8L)
6) Pozostaw w ciepłym miejscu na +/- 45 minut (ciasto powinno podwoić swoja objętość) i wstaw do rozgrzanego piekarnika do 220-230 stopni Celsjusza.
7) Wypiekaj tak 10 minut następnie zmniejsz temperaturę do 180-190 stopni Celsjusza i dalej piecz przez około 30 minut.
8) Po wyjęciu z piekarnika posmaruj z wierzchu chleb wodą za pomocą pędzla.
Zbiór nasion roślin jadalnych przeznaczonych do wysiewu.
WSZYSCY JESTEŚMY W GRZE NIE CZYTAJ TEJ KSIAŻKI jeśli nie chcesz się obudzić AUTOR: DZIKI PREPPERS WYDAWNICTWO: CESAR
KOLAGEN - hydrolizowany kolagen pochodzenia rybiego wzbogacony o naturalną witaminę C w postaci acerolii .
Kalosze z ocieplaczem - Dry Walker Xtrack Short
Bartłomiej Dejnega „Prawieści. Mity Słowian” Świat słowiańskich wierzeń i mitów, choć na pozór utracony na zawsze, został tylko przysłonięty warstwą kurzu, którą pokrył się przez wieki.
Książka Święty Grzybóg. Szamanizm, eucharystia i naturalne korzenie mitologii - Waldemar Borowski