Brak produktów
Podane ceny są cenami brutto
Nowy produkt
Ten produkt nie występuje już w magazynie
Ostatnie egzemplarze!
Data dostępności:
Skład: mąka pszenna, słód pszenny, sól, mieszanka piekarnicza, cukier.
Opakowanie: 530 g.
Jedno opakowanie 530 g umożliwia wypiek około 10 bułek kajzerek.
Mieszankę przygotuj zgodnie z recepturą podaną na opakowaniu.
Sposób użycia (na około 10 kajzerek):
1) Zawartość opakowania wsyp do miski.
2) Dodaj 270 ml ciepłej wody około (36 stopni C)
3) Dobrze zagnieć ciasto do połączenia się wszystkich składników – około 10-15 minut (najlepiej mikserem).
4) Podziel na 10 równych porcji.
5) Uformuj bułeczki, wyrabiając ciasto w dłoniach
6) Bułki układaj na blasze wyłożonej papierem do pieczenia lub posypanej mąką zachowując co najmniej 4-5 cm odstępu.
7) Pozostaw w ciepłym miejscu na +/- 50 minut (bułki powinny podwoić swoja objętość).
8) Wstaw do rozgrzanego piekarnika do 200 stopni Celsjusza.
9) Piecz bez termoobiegu około 25 minut. Czas wypieku zależy od piekarnika
10) Po upieczeniu uchyl drzwiczki i pozwól bułkom przestygnąć.
Zupa cebulowa z mięsem 850g
Zupa jarzynowa z mięsem 850g
ODNALAZŁEM SEKRETNE KLUCZE DO MATRIXA NIE CZYTAJ TEJ KSIAŻKI jeśli dalej chcesz spać. AUTOR: DZIKI PREPPERS WYDAWNICTWO: CESAR
Impregnat Roślin Universal Green Power StartUP 65ml
Smalec gęsi z kawałkami kaczego mięsa. mięso z kaczki 33% nie zawiera konserwantów.
Golonka Peklowana po Śląsku mięso 64% nie zawiera konserwantów.