Brak produktów
Podane ceny są cenami brutto
Nowy produkt
Ostatnie egzemplarze!
Data dostępności:
Skład: mąka pszenna typ 450, żytnia typ 720, naturalny wysuszony zakwas żytni, sól, cukier.
Produkt zawiera gluten pochodzący ze zbóż.
Przechowywanie: przechowywać w suchym, chłodnym i przewiewnym miejscu.
Opakowanie: 523 g
Jedno opakowanie 523 g umożliwia wypieczenie: 1 dużego lub dwóch mniejszych bochenków chleba.
Mieszankę przygotuj zgodnie z recepturą podaną na opakowaniu.
Sposób użycia (na 1 chleb):
1) Zawartość opakowania wsyp do miski.
2) Dodaj 400 ml ciepłej wody około (26 stopni C)
3) Mieszaj do połączenia się wszystkich składników - min. 3-4 minut.
4) Pozostaw przykryte ciasto na 30 minut.
5) Przełóż ciasto do wysmarowanej formy (najlepiej o wymiarach 35 x 14 1,8L)
6) Pozostaw w ciepłym miejscu +/- 35 minut do podwojenia objętości i wstaw do rozgrzanego piekarnika do 220 - 230 stopni C (bez termoobiegu)
7) Wypiekaj tak 10 minut następnie zmniejsz temperaturę do 180-190 stopni C i dalej piecz przez około 30 minut.
8) Po wyjęciu z piekarnika posmaruj z wierzchu chleb wodą za pomocą pędzla.
9) Wyjmij chleb z blaszki, pozostaw do ostygnięcia na kratce.
Konserwa Wołowo-Drobiowo-Wieprzowa 300g
Smalec wieprzowy z mięsem indyczym, idealny dodatek do pajdy chleba z kiszonym ogórkiem. Tradycyjna polska przekąska. Data ważności do spożycia to 3 lata.
Smalec wieprzowy z skwarkami i cebulką , idealny dodatek do pajdy chleba z kiszonym ogórkiem. Tradycyjna polska przekąska. Data ważności do spożycia to 3 lata.
KARABIŃCZYK KARABINEK ZAPIĘCIE BRELOK SZEKLA
ROZCIĄGLIWA LINKA DO SUSZENIA UBRAŃ
Mieszanka do wypieku chleba żytniego ze skiełkowanym ziarnem żyta na naturalnym zakwasie 630g
Mieszanka do wypieku bagietki francuskiej na zakwasie 540g