Brak produktów
Podane ceny są cenami brutto
Nowy produkt
Ostatnie egzemplarze!
Data dostępności:
Skład: białko pszenne, błonnik owsiany, siemię lniane złote, sól.
Produkt zawiera gluten pochodzący ze zbóż.
Przechowywanie: wypieczony chleb najlepiej przechowywać w lodówce
Opakowanie: 600 g
Do wypieczenia jednego bochenka potrzebujesz:
200 g mieszanki
200 ml ciepłej wody
5 g drożdży suchych lub 10 g świeżych
20 g miękkiego masła
1 jajko
Jedno opakowanie 600 g umożliwia wypiek trzech bochenków chleba.
Mieszankę przygotuj zgodnie z recepturą podaną na opakowaniu.
Sposób użycia (na 1 chleb):
1) Zawartość opakowania 200 g wsyp do miski.
2) Dodaj 200 ml ciepłej wody około (26 stopni C)
3) Mieszaj do połączenia się wszystkich składników - min. 5 minut.
4) Pozostaw przykryte ciasto na 30 minut.
5) Przełóż ciasto do wysmarowanej formy (najlepiej o wymiarach 35 x 14 1,8L)
6) Pozostaw w ciepłym miejscu do podwojenia objętości i wstaw do rozgrzanego piekarnika do 220 - 230 stopni C (bez termoobiegu)
7) Wypiekaj tak 10 minut następnie zmniejsz temperaturę do 180-190 stopni C i dalej piecz przez około 30 minut.
8) Po wyjęciu z piekarnika posmaruj z wierzchu chleb wodą za pomocą pędzla.
9) Wyjmij chleb z blaszki, pozostaw do ostygnięcia na kratce.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA 100 g
Konserwa z Szynki Wieprzowej 300g
Konserwa Wołowo-Drobiowo-Wieprzowa 300g
Mieszanka do wypieku chleba domowego na naturalnym zakwasie 520 g
Smalec wieprzowy z mięsem indyczym, idealny dodatek do pajdy chleba z kiszonym ogórkiem. Tradycyjna polska przekąska. Data ważności do spożycia to 3 lata.
Smalec wieprzowy z skwarkami i cebulką , idealny dodatek do pajdy chleba z kiszonym ogórkiem. Tradycyjna polska przekąska. Data ważności do spożycia to 3 lata.
KARABIŃCZYK KARABINEK ZAPIĘCIE BRELOK SZEKLA
ROZCIĄGLIWA LINKA DO SUSZENIA UBRAŃ
WSZYSCY JESTEŚMY W GRZE NIE CZYTAJ TEJ KSIAŻKI jeśli nie chcesz się obudzić AUTOR: DZIKI PREPPERS WYDAWNICTWO: CESAR
Impregnat Roślin Universal Green Power StartUP 65ml
Smalec gęsi z kawałkami kaczego mięsa. mięso z kaczki 33% nie zawiera konserwantów.
Golonka Peklowana po Śląsku mięso 64% nie zawiera konserwantów.
Smalec wieprzowy z mięsem indyczym, idealny dodatek do pajdy chleba z kiszonym ogórkiem. Tradycyjna polska przekąska. Data ważności do spożycia to 3 lata.