Brak produktów
Podane ceny są cenami brutto
Nowy produkt
Ten produkt nie występuje już w magazynie
Ostatnie egzemplarze!
Data dostępności:
Cynamon laska - 1 kg - Najbardziej naturalna postać cynamonu, czyli laski. Cynamon otrzymuje się z wysuszonej kory cynamonowca, drzewa występującego w Azji Południowo wschodniej. Ma bardzo silny, intensywny zapach i charakterystyczny, słodki smak. Dla pozyskania tej przyprawy suszy się korę cynamonowca, która wtedy zwija się i formuje właśnie w laski cynamonowe.
Zastosowanie:
Przyprawę tę stosujemy do kawy, herbaty, nalewek, kompotów, zup owocowych i wielu innych słodkich dań. Jednak ze względu na niesamowicie silny aromat cynamonu, można go dodać do większości potraw zarówno słodkich, jak i ostrych i kwaśnawych. Cynamon był głównie wykorzystywany w kuchni azjatyckiej. Warto dodać laskę cynamonu do sosu, który zyska dzięki temu aromat cynamonu.
Cynamon w laskach powinno się dodać do dania, gdy już odda smak usunąć, ponieważ sama laska cynamonowa nie jest przeznaczona do spożycia. Małe laski takie jak 6cm można wrzucić w całości do potrawy, nie ma potrzeby krojenia ich.
Turystyczna torba termiczna, termoizolacyjna 8l
WSZYSCY JESTEŚMY W GRZE NIE CZYTAJ TEJ KSIAŻKI jeśli nie chcesz się obudzić AUTOR: DZIKI PREPPERS WYDAWNICTWO: CESAR
KOLAGEN - hydrolizowany kolagen pochodzenia rybiego wzbogacony o naturalną witaminę C w postaci acerolii .
Kalosze z ocieplaczem - Dry Walker Xtrack Short
Bartłomiej Dejnega „Prawieści. Mity Słowian” Świat słowiańskich wierzeń i mitów, choć na pozór utracony na zawsze, został tylko przysłonięty warstwą kurzu, którą pokrył się przez wieki.
Książka Święty Grzybóg. Szamanizm, eucharystia i naturalne korzenie mitologii - Waldemar Borowski