Brak produktów
Podane ceny są cenami brutto
Nowy produkt
Ten produkt nie występuje już w magazynie
Ostatnie egzemplarze!
Data dostępności:
Mak niebieski 1 KG - to najpopularniejsza odmiana maku stosowana w Polsce. Ziarna maku wykorzystywane są jako słodki farsz do pierogów na słodko, drożdżówek i placków, a także jako posypka do ciast, chleba i bułek. Maku używa się jej jako dodatek do wielu ciast, deserów oraz potraw typu owsianki, sałatki i omlety. Jest niezastąpiony w przygotowywaniu wielu tradycyjnych wypieków i deserów w formie masy makowej.
To obowiązkowy składnik goszczącej na wielu wigilijnych stołach potrawy – makowców lub kutii, która jest przygotowywana z maku, pszenicy i miodu. Mak można używać w postaci surowej jako posypka lub przyprawa.
WSZYSCY JESTEŚMY W GRZE NIE CZYTAJ TEJ KSIAŻKI jeśli nie chcesz się obudzić AUTOR: DZIKI PREPPERS WYDAWNICTWO: CESAR
KOLAGEN - hydrolizowany kolagen pochodzenia rybiego wzbogacony o naturalną witaminę C w postaci acerolii .
Kalosze z ocieplaczem - Dry Walker Xtrack Short
Bartłomiej Dejnega „Prawieści. Mity Słowian” Świat słowiańskich wierzeń i mitów, choć na pozór utracony na zawsze, został tylko przysłonięty warstwą kurzu, którą pokrył się przez wieki.
Książka Święty Grzybóg. Szamanizm, eucharystia i naturalne korzenie mitologii - Waldemar Borowski