Brak produktów
Podane ceny są cenami brutto
Nowy produkt
Ten produkt nie występuje już w magazynie
Ostatnie egzemplarze!
Data dostępności:
Mak niebieski 1 KG - to najpopularniejsza odmiana maku stosowana w Polsce. Ziarna maku wykorzystywane są jako słodki farsz do pierogów na słodko, drożdżówek i placków, a także jako posypka do ciast, chleba i bułek. Maku używa się jej jako dodatek do wielu ciast, deserów oraz potraw typu owsianki, sałatki i omlety. Jest niezastąpiony w przygotowywaniu wielu tradycyjnych wypieków i deserów w formie masy makowej.
To obowiązkowy składnik goszczącej na wielu wigilijnych stołach potrawy – makowców lub kutii, która jest przygotowywana z maku, pszenicy i miodu. Mak można używać w postaci surowej jako posypka lub przyprawa.
Jabłka suszone kostka - 1 kg
WSZYSCY JESTEŚMY W GRZE NIE CZYTAJ TEJ KSIAŻKI jeśli nie chcesz się obudzić AUTOR: DZIKI PREPPERS WYDAWNICTWO: CESAR
Impregnat Roślin Universal Green Power StartUP 65ml
Smalec gęsi z kawałkami kaczego mięsa. mięso z kaczki 33% nie zawiera konserwantów.
Golonka Peklowana po Śląsku mięso 64% nie zawiera konserwantów.
Smalec wieprzowy z mięsem indyczym, idealny dodatek do pajdy chleba z kiszonym ogórkiem. Tradycyjna polska przekąska. Data ważności do spożycia to 3 lata.