Brak produktów
Podane ceny są cenami brutto
Nowy produkt
Ostatnie egzemplarze!
Data dostępności:
Papryka Ostra - 1 Kg - Intensywny i pikantny smak papryki wzbogaca i nadaje ostrości wielu potrawom. Najczęściej stosowana jest w kuchni węgierskiej, meksykańskiej, tajskiej i chińskiej, gdzie cechą charakterystyczną dań jest pikantny i intensywny smak.
Zastosowanie:
Papryka ostra idealnie pasuje do wszystkich dań, które mają mieć wyraźny smak. Doskonale komponuje się z mięsami, rybami, jako składnik ostrych zup orientalnych czy sosów. Szczególnie polecana jest pikantna zupa węgierska, która działa rozgrzewająco i doskonale smakuje zwłaszcza podczas chłodnych, jesiennych dni.
Ciekawostka:
Kapsaicyna zawarta w ostrej papryce odpowiedzialna za pikantny smak, wykorzystywana jest do produkcji broni chemicznej, takiej jak gaz do samoobrony.
Ryż biały długoziarnisty w wiaderkach 14KG
WSZYSCY JESTEŚMY W GRZE NIE CZYTAJ TEJ KSIAŻKI jeśli nie chcesz się obudzić AUTOR: DZIKI PREPPERS WYDAWNICTWO: CESAR
KOLAGEN - hydrolizowany kolagen pochodzenia rybiego wzbogacony o naturalną witaminę C w postaci acerolii .
Kalosze z ocieplaczem - Dry Walker Xtrack Short
Bartłomiej Dejnega „Prawieści. Mity Słowian” Świat słowiańskich wierzeń i mitów, choć na pozór utracony na zawsze, został tylko przysłonięty warstwą kurzu, którą pokrył się przez wieki.
Książka Święty Grzybóg. Szamanizm, eucharystia i naturalne korzenie mitologii - Waldemar Borowski