Brak produktów
Podane ceny są cenami brutto
Nowy produkt
Ostatnie egzemplarze!
Data dostępności:
Papryka Ostra - 1 Kg - Intensywny i pikantny smak papryki wzbogaca i nadaje ostrości wielu potrawom. Najczęściej stosowana jest w kuchni węgierskiej, meksykańskiej, tajskiej i chińskiej, gdzie cechą charakterystyczną dań jest pikantny i intensywny smak.
Zastosowanie:
Papryka ostra idealnie pasuje do wszystkich dań, które mają mieć wyraźny smak. Doskonale komponuje się z mięsami, rybami, jako składnik ostrych zup orientalnych czy sosów. Szczególnie polecana jest pikantna zupa węgierska, która działa rozgrzewająco i doskonale smakuje zwłaszcza podczas chłodnych, jesiennych dni.
Ciekawostka:
Kapsaicyna zawarta w ostrej papryce odpowiedzialna za pikantny smak, wykorzystywana jest do produkcji broni chemicznej, takiej jak gaz do samoobrony.
ODNALAZŁEM SEKRETNE KLUCZE DO MATRIXA NIE CZYTAJ TEJ KSIAŻKI jeśli dalej chcesz spać. AUTOR: DZIKI PREPPERS WYDAWNICTWO: CESAR
Impregnat Roślin Universal Green Power StartUP 65ml
Smalec gęsi z kawałkami kaczego mięsa. mięso z kaczki 33% nie zawiera konserwantów.
Golonka Peklowana po Śląsku mięso 64% nie zawiera konserwantów.
Smalec wieprzowy z mięsem indyczym, idealny dodatek do pajdy chleba z kiszonym ogórkiem. Tradycyjna polska przekąska. Data ważności do spożycia to 3 lata.