Brak produktów
Podane ceny są cenami brutto
Nowy produkt
Ostatnie egzemplarze!
Data dostępności:
Ujęte w alfabetycznym porządku zwięzłe kompendium wiedzy o tradycyjnych domowych nalewkach – owocowych, korzennych, miodowych, ziołowych i innych. Oprócz znakomitych receptur zawiera porady dotyczące zbioru owoców oraz ziół, przygotowania surowców, a także sprawdzone patenty pozwalające uzyskać idealną klarowność, znakomity kolor, smak i aromat, a także wskazówki dotyczące przechowywania gotowych nalewek.
Tytuł: | Atlas nalewek polskich |
Autor: | Opracowanie zbiorowe |
Wydawnictwo: | SBM Renata Gmitrzak |
Język wydania: | polski |
Język oryginału: | polski |
Liczba stron: | 192 |
Atlas wędzonek i wyrobów domowych
Mieszanka do wypieku chleba żytniego ze skiełkowanym ziarnem żyta na naturalnym zakwasie 630g
Mieszanka do wypieku bagietki francuskiej na zakwasie 540g