Brak produktów
Podane ceny są cenami brutto
Nowy produkt
Ten produkt nie występuje już w magazynie
Ostatnie egzemplarze!
Data dostępności:
Przygotowywanie domowych wyrobów to piękna polska tradycja kulinarna. Produkty te są naturalne, świeże i zdrowe, nie zawierają szkodliwych dla zdrowia substancji, takich jak barwniki, konserwanty i ulepszacze. Książka zawiera wiele ciekawych i sprawdzonych pomysłów na własnoręcznie wytwarzane przysmaki. Wśród nich znajdują się zarówno tradycyjne przepisy, jak i nowatorskie pomysły wzbogacone o nowe smaki.
Tytuł: | Atlas wędzonek i wyrobów domowych |
Autor: | Szydłowska Marta |
Wydawnictwo: | Wydawnictwo SBM |
Język wydania: | polski |
Język oryginału: | polski |
Liczba stron: | 193 |
Zbiór nasion roślin jadalnych przeznaczonych do wysiewu.
Atlas dzikich roślin jadalnych
Mieszanka do wypieku chleba żytniego ze skiełkowanym ziarnem żyta na naturalnym zakwasie 630g
Mieszanka do wypieku bagietki francuskiej na zakwasie 540g