Brak produktów
Podane ceny są cenami brutto
Nowy produkt
Ostatnie egzemplarze!
Data dostępności:
Rośliny dziko rosnące od tysięcy lat towarzyszą człowiekowi. Jadalne zioła, traktowane jako uzupełnienie codziennego jadłospisu, mogą stać się inspiracją do wzbogacania potraw już znanych, jak i do poszukiwania nowych.
W atlasie zamieszczono charakterystyki i fotografie 120 ziół, urozmaicone szczegółowymi opisami ich zastosowania i interesującymi ciekawostkami. Znajdują się tu zarówno zioła i przyprawy popularne, jak i te mniej znane, lecz warte poznania i stosowania.
Atlas ziół. Kulinarne wykorzystanie roślin dziko rosnących | |
Seria: | Vademecum |
Autor: | Halarewicz Aleksandra |
Wydawnictwo: | SBM Renata Gmitrzak |
Język wydania: | polski |
Język oryginału: | polski |
Liczba stron: | 192 |
RADIOTELEFONY BF-888S
Masło orzechowe Arachidowe Gładkie w słoiku 1kg
Mieszanka do wypieku chleba żytniego ze skiełkowanym ziarnem żyta na naturalnym zakwasie 630g
Mieszanka do wypieku bagietki francuskiej na zakwasie 540g