Brak produktów
Podane ceny są cenami brutto
Nowy produkt
Ten produkt nie występuje już w magazynie
Ostatnie egzemplarze!
Data dostępności:
Soczewica zielona 1kg
Soczewica to roślina szczególnie ceniona na Bliskim Wschodzie. Była uprawiana tam już ponad 4 tysiące lat temu. Była jednym z głównych źródeł pożywienia dla ludzi w starożytnym Egipcie, Rzymie i Grecji i jedną z najstarszych roślin uprawianych przez człowieka. Jest skarbnicą wielu dobroczynnych składników dla ludzkiego organizmu.
Soczewica zalicza się do roślin strączkowych , posiada niski indeks glikemiczny, jest źródłem naturalnego błonnika, witamin z grupy B, łatwo przyswajalnego białka. Po soczewicę sięgać mogą również osoby będące na diecie wegetariańskiej.
Zielona soczewica jest może być moczona przed ugotowaniem, jednak nie zbyt długo to jest około 30 minut. Można ją również opłukać na sitku i od razu gotować. Gotujemy pod przykryciem około 25 minut. W połowie gotowania można odrobinę posolić.
Ryż biały długoziarnisty w wiaderkach 14KG
WSZYSCY JESTEŚMY W GRZE NIE CZYTAJ TEJ KSIAŻKI jeśli nie chcesz się obudzić AUTOR: DZIKI PREPPERS WYDAWNICTWO: CESAR
Impregnat Roślin Universal Green Power StartUP 65ml
Smalec gęsi z kawałkami kaczego mięsa. mięso z kaczki 33% nie zawiera konserwantów.
Golonka Peklowana po Śląsku mięso 64% nie zawiera konserwantów.
Smalec wieprzowy z mięsem indyczym, idealny dodatek do pajdy chleba z kiszonym ogórkiem. Tradycyjna polska przekąska. Data ważności do spożycia to 3 lata.