Książka „Zrób to sam. Wędzenie mięsa, kiełbas i ryb" Egon Binder Zobacz większe

Książka „Zrób to sam. Wędzenie mięsa, kiełbas i ryb" Egon Binder

483-000

Nowy produkt

26,99 zł brutto

Opis produktu Książka „Zrób to sam. Wędzenie mięsa, kiełbas i ryb" Egon Binder

Zrób to sam. Wędzenie mięsa, kiełbas i ryb to książka autorstwa Egona Bindera, która kompleksowo omawia zagadnienia tradycyjnego wędzenia m.in. wybór szaf i komór wędzarniczych, wytwarzanie dymu, zawiera reguły peklowania oraz szereg pysznych przepisów wędzenia ryb, mięsa i wędlin.

DANE TECHNICZNE:

Autor
Binder Egon
Ilość stron
118
Typ oprawy
oprawa miękka 
Tytuł
Zrób to sam. Wędzenie mięsa, kiełbas i ryb
Szerokość całkowita [mm]
130
Wysokość całkowita [mm]
190
EAN
9788370734411

Opinie o produkcie (0)

Klienci którzy oglądali ten produkt, kupili również

Dziki poleca

Ostatnio oglądane

  • brak produktów w tym momencie