Książka „Wędzenie oraz domowy wyrób wędlin" z płytą CD Bernhard Gahm

518-000

Nowy produkt

Ten produkt nie występuje już w magazynie

25,99 zł brutto

Opis produktu Książka „Wędzenie oraz domowy wyrób wędlin" z płytą CD Bernhard Gahm

„Wędzenie oraz domowy wyrób wędlin” to obszerne kompendium, z którego dowiemy się jak prawidłowo wędzić i suszyć mięso, robić wędliny wg domowych receptur, także upiec mięso w taki sposób, by zachwyciło nas smakiem i aromatem.

Autorem książki jest doświadczony masarz, który dzieli się swoim doświadczeniem i tajnikami, dzięki czemu każdy z nas może w szybki sposób nauczyć się jak solić, peklować, suszyć, wędzić, gotować i piec mięsiwa.

Duża część opracowania poświęcona jest tradycyjnemu wędzeniu, technice, która nie tylko konserwuję mięso, ale także znacząco poprawia jego smak.

W kompendium znajdziemy:

  • ponad 100 kolorowych zdjęć
  • wiadomości na temat akcesoriów i urządzeń do wędzenia,
  • cenne i dokładne wskazówki profesjonalnego masarza,
  • sprawdzone przepisy oparte na naturalnych składnikach,
  • podpowiedzi pozwalające uniknąć najczęściej popełnianych błędów,
  • w zestawie płyta CD z instruktażem.

DANE TECHNICZNE:

Autor
Bernhard Gahm
Ilość stron
128
Język oryginału
niemiecki
Rok wydania
2014
Typ oprawy
oprawa miękka 
Tytuł
Wędzenie oraz domowy wyrób wędlin
Wydawnictwo
Wydawnictwo Rea
Szerokość całkowita [mm]
165
Wysokość całkowita [mm]
235
EAN
9788379930067

Opinie o produkcie (0)

Klienci którzy oglądali ten produkt, kupili również

Dziki poleca

Ostatnio oglądane

  • brak produktów w tym momencie