Brak produktów
Podane ceny są cenami brutto
Nowy produkt
Ten produkt nie występuje już w magazynie
Ostatnie egzemplarze!
Data dostępności:
Czubryca czerwona powstaje na bazie ususzonego cząbru górskiego, bardzo blisko spokrewnionego z cząbrem ogrodowym. Popularna w kuchni bułgarskiej i rumuńskiej, gdzie wykorzystuje się ją jako uniwersalny dodatek do zup, dań mięsnych, dań z roślin strączkowych oraz wędlin. Przyprawa ta nadaje potrawom nieco pikanterii oraz wyrazistszego charakteru. Świetnie sprawdzi się między innymi w przypadku ciemnych gulaszów, tradycyjnego bigosu, pizzy, a także twarogów oraz dań na bazie jajek i majonezu.
Mieszanka przyprawowa inspirowana kuchnią bułgarską.
Czubryca czerwona jest bardziej pikantna niż czubryca zielona.
Charakterystyczny smak i zapach nadaje jej cząber. To ziółko dba o nasz układ pokarmowy i dlatego doskonale pasuje do tłustych mięs, sosów i dań z fasoli.
Dzięki czubrycy oryginalny smak i aromat zyskają także potrawy z soczewicy, zupy, jajecznica, jaja w majonezie, sałatki, twarożki, leczo, gulasze, kanapki...
Składniki: papryka słodka, marchew, papryka ostra, czosnek, majeranek, sól, cukier, tymianek, cząber, cebula, pasternak, kaszka kukurydziana, oleorezyna papryki - barwnik naturalny.
WSZYSCY JESTEŚMY W GRZE NIE CZYTAJ TEJ KSIAŻKI jeśli nie chcesz się obudzić AUTOR: DZIKI PREPPERS WYDAWNICTWO: CESAR
Impregnat Roślin Universal Green Power StartUP 65ml
Smalec gęsi z kawałkami kaczego mięsa. mięso z kaczki 33% nie zawiera konserwantów.
Golonka Peklowana po Śląsku mięso 64% nie zawiera konserwantów.
Smalec wieprzowy z mięsem indyczym, idealny dodatek do pajdy chleba z kiszonym ogórkiem. Tradycyjna polska przekąska. Data ważności do spożycia to 3 lata.