Brak produktów
Podane ceny są cenami brutto
Nowy produkt
Ten produkt nie występuje już w magazynie
Ostatnie egzemplarze!
Data dostępności:
Cukier wanilinowy należy do często stosowanych dodatków aromatyzujących wykorzystywanych w kuchni środkowoeuropejskiej i skandynawskiej. Cukier wanilinowy to świetny środek uszlachetniający smak ciast i słodkich deserów. Nadaje wypiekom i słodyczom wyrafinowanego, waniliowego aromatu, przy czym używać go można zarówno jako dodatek piekarski, jak i słodką posypkę stanowiącą ukoronowane każdej pysznej przekąski.
Składnik deserów w kuchni środkowoeuropejskiej i skandynawskiej. Przyrządzany jest z cukru buraczanego łączonego z laskami wanilii lub z ekstraktem wanilii. Poza Europą jest kosztowny i trudny do nabycia. Łatwy do sporządzenia w warunkach domowych – wystarczy zmieszać cukier mielony z laskami (torebkami) wanilii i pozostawić przez kilka tygodni. Jako tańszy zamiennik stosowany jest cukier wanilinowy, o nieco uboższym aromacie ze względu na obecność tylko jednej, zazwyczaj syntetycznie uzyskiwanej substancji (waniliny lub etylowaniliny).
Skład: cukier, aromat (wanilia)
Opakowanie: pojemnik plastikowy
Zastosowanie: dodatek do ciast i deserów
Kraj pochodzenia: Polska.
Data przydatności do spożycia: podana na etykiecie Przechowywanie: przechowywać w chłodnym, suchym miejscu.
✔ Skład: cukier waniliowy
✔ Masa netto: 150g
✔ Opakowanie: pojemnik plastikowy, wielokrotnego otwarcia, oznaczony etykietą
✔ Data przydatności do spożycia: podana na etykiecie umieszczonej na opakowaniu.
✔ Przechowywanie: przechowywać w suchym, chłodnym miejscu,
Konserwa Wołowo-Drobiowo-Wieprzowa 300g
Konserwa z Piersi Indyka w Kawałkach 300g
Konserwa Drobiowo-Wieprzowa 300g
Konserwa z Piersi z Kurczaka w Kawałkach 300g
WSZYSCY JESTEŚMY W GRZE NIE CZYTAJ TEJ KSIAŻKI jeśli nie chcesz się obudzić AUTOR: DZIKI PREPPERS WYDAWNICTWO: CESAR
Impregnat Roślin Universal Green Power StartUP 65ml
KOLAGEN - hydrolizowany kolagen pochodzenia rybiego wzbogacony o naturalną witaminę C w postaci acerolii .