Brak produktów
Podane ceny są cenami brutto
Nowy produkt
Ostatnie egzemplarze!
Data dostępności:
Żelatyna ma szerokie zastosowanie zarówno w kuchni, jak i w przemyśle spożywczym. Jest szeroko wykorzystywana w produkcji żywności. Znajdziemy ją w wyrobach mięsnych, zupach, sosach, wyrobach mlecznych i słodyczach.
Składniki: żelatyna spożywcza wieprzowa
Postać: proszek
Opakowanie: pudełko wielokrotnego otwarcia, oznaczony etykietą
Zastosowanie: Do galaret z różnego rodzaju mięs, warzyw i ryb. Doskonale nadaje się także do galaretek owocowych lub winnych, do produkcji deserów, budyniów i żelków.
Kraj pochodzenia: Włochy
Data przydatności do spożycia: podana na etykiecie umieszczonej na opakowaniu
Przechowywanie: przechowywać w suchym i chłodnym miejscu
Informacje o alergenach: produkt może zawierać śladowe ilości jaj, glutenu, orzechów, mleka, soi, selera, gorczycy, sezamu, dwutlenku siarki i pochodne wyżej wymienionych
Wartości odżywcze produktu w 100g:
ODNALAZŁEM SEKRETNE KLUCZE DO MATRIXA NIE CZYTAJ TEJ KSIAŻKI jeśli dalej chcesz spać. AUTOR: DZIKI PREPPERS WYDAWNICTWO: CESAR
Impregnat Roślin Universal Green Power StartUP 65ml
Smalec gęsi z kawałkami kaczego mięsa. mięso z kaczki 33% nie zawiera konserwantów.
Golonka Peklowana po Śląsku mięso 64% nie zawiera konserwantów.
Smalec wieprzowy z mięsem indyczym, idealny dodatek do pajdy chleba z kiszonym ogórkiem. Tradycyjna polska przekąska. Data ważności do spożycia to 3 lata.