Brak produktów
Podane ceny są cenami brutto
Nowy produkt
Ten produkt nie występuje już w magazynie
Ostatnie egzemplarze!
Data dostępności:
Papryka słodka posiada charakterystyczny aromat i dodaje smaku każdej potrawie. Najczęściej wykorzystywana jest w kuchni węgierskiej i meksykańskiej.
Zastosowanie
Paprykę słodką możemy dodawać niemal do każdej potrawy. Pasuje do mięs, sosów czy też sosów marynat , ale także idealnie nada się do potraw kuchni węgierskiej czy meksykańskiej.
Sposób używania
Najczęstszym sposobem użycia papryki jest zwykłe dosypanie do potrawy. Czasami używa się ją też do posypania bezpośrednio na sałatkę, ciasto czy nawet lody dla poprawienia smaku.
Konserwa z Piersi z Kurczaka w Oleju 160g
ODNALAZŁEM SEKRETNE KLUCZE DO MATRIXA NIE CZYTAJ TEJ KSIAŻKI jeśli dalej chcesz spać. AUTOR: DZIKI PREPPERS WYDAWNICTWO: CESAR
Impregnat Roślin Universal Green Power StartUP 65ml
Smalec gęsi z kawałkami kaczego mięsa. mięso z kaczki 33% nie zawiera konserwantów.
Golonka Peklowana po Śląsku mięso 64% nie zawiera konserwantów.
Smalec wieprzowy z mięsem indyczym, idealny dodatek do pajdy chleba z kiszonym ogórkiem. Tradycyjna polska przekąska. Data ważności do spożycia to 3 lata.