Brak produktów
Podane ceny są cenami brutto
Nowy produkt
Ostatnie egzemplarze!
Data dostępności:
Papryka ostra znana jest ludziom od czasów starożytności. Wcześniej jej cudowne właściwości odkryli Indianie. Dzisiaj jest to niezastąpiony dodatek do dań kuchni węgierskiej, meksykańskiej czy nawet włoskiej.
Zastosowanie
Papryka ostra znakomicie nadaje się do wszelkiego rodzaju dań z mięsa, drobiu, ryb, a także sałatek, zup. Jest niezbędnym elementem potraw syczuańskich oraz zup tajlandzkich.
Sposób używania
Paprykę należy używać bezpośrednio na mięso czy do gotującej się zupy.
WSZYSCY JESTEŚMY W GRZE NIE CZYTAJ TEJ KSIAŻKI jeśli nie chcesz się obudzić AUTOR: DZIKI PREPPERS WYDAWNICTWO: CESAR
Impregnat Roślin Universal Green Power StartUP 65ml
Smalec gęsi z kawałkami kaczego mięsa. mięso z kaczki 33% nie zawiera konserwantów.
Golonka Peklowana po Śląsku mięso 64% nie zawiera konserwantów.
Smalec wieprzowy z mięsem indyczym, idealny dodatek do pajdy chleba z kiszonym ogórkiem. Tradycyjna polska przekąska. Data ważności do spożycia to 3 lata.