Brak produktów
Podane ceny są cenami brutto
Nowy produkt
Ostatnie egzemplarze!
Data dostępności:
Papryka ostra znana jest ludziom od czasów starożytności. Wcześniej jej cudowne właściwości odkryli Indianie. Dzisiaj jest to niezastąpiony dodatek do dań kuchni węgierskiej, meksykańskiej czy nawet włoskiej.
Zastosowanie
Papryka ostra znakomicie nadaje się do wszelkiego rodzaju dań z mięsa, drobiu, ryb, a także sałatek, zup. Jest niezbędnym elementem potraw syczuańskich oraz zup tajlandzkich.
Sposób używania
Paprykę należy używać bezpośrednio na mięso czy do gotującej się zupy.
WSZYSCY JESTEŚMY W GRZE NIE CZYTAJ TEJ KSIAŻKI jeśli nie chcesz się obudzić AUTOR: DZIKI PREPPERS WYDAWNICTWO: CESAR
KOLAGEN - hydrolizowany kolagen pochodzenia rybiego wzbogacony o naturalną witaminę C w postaci acerolii .
Kalosze z ocieplaczem - Dry Walker Xtrack Short
Bartłomiej Dejnega „Prawieści. Mity Słowian” Świat słowiańskich wierzeń i mitów, choć na pozór utracony na zawsze, został tylko przysłonięty warstwą kurzu, którą pokrył się przez wieki.
Książka Święty Grzybóg. Szamanizm, eucharystia i naturalne korzenie mitologii - Waldemar Borowski