Brak produktów
Podane ceny są cenami brutto
Nowy produkt
Ten produkt nie występuje już w magazynie
Ostatnie egzemplarze!
Data dostępności:
Kurkuma jest przyprawą o nucie słodko-ostrej podobnej do imbiru- ale troszkę delikatniejszą. Można ją stosować w większych ilościach ,nada ona potrawie pięknego żółtego koloru, która jednocześnie nie będzie zbyt paląca dla naszego podniebienia.
Zastosowanie
Idealnie komponuje się z mięsem drobiowym. Używana jest też do jaj, omletów czy serka topionego.
Sposób używania
Należy używać przyprawę pod koniec przygotowywania posiłków by nie uzyskać gorzkiego smaku potraw.
Ryż biały długoziarnisty w wiaderkach 14KG
NIE CZYTAJ TEJ KSIĄŻKI! Jeśli nie chcesz się obudzić Zbiór wiedzy o duchowości. AUTOR: DZIKI PREPPERS WYDAWNICTWO: CESAR
KOLAGEN - hydrolizowany kolagen pochodzenia rybiego wzbogacony o naturalną witaminę C w postaci acerolii .
Kalosze z ocieplaczem - Dry Walker Xtrack Short
Bartłomiej Dejnega „Prawieści. Mity Słowian” Świat słowiańskich wierzeń i mitów, choć na pozór utracony na zawsze, został tylko przysłonięty warstwą kurzu, którą pokrył się przez wieki.
Książka Święty Grzybóg. Szamanizm, eucharystia i naturalne korzenie mitologii - Waldemar Borowski