Brak produktów
Podane ceny są cenami brutto
Nowy produkt
Kasza Kukurydziana w Wiaderku 11 kg
Kaszę kukurydzianą wytwarza się z ziaren kukurydzy, które po wyłuskaniu z łupiny są rozdrabniane i suszone.
Ostatnie egzemplarze!
Data dostępności:
Kaszę kukurydzianą wytwarza się z ziaren kukurydzy, które po wyłuskaniu z łupiny są rozdrabniane i suszone. Na końcowym etapie produkcji ma ona strukturę nieco grubszą od kaszy manny. Potrawy z kaszy kukurydzianej warto spożywać nie tylko z powodu jej delikatnego i aromatycznego smaku czy lekkostrawności, ale również ze względu na dużą zawartość substancji odżywczych, witamin oraz błonnika.
Kasza kukurydziana - do czego użyć?
Kasza kukurydziana najlepiej nadaje się jako dodatek do obiadu. Należy ją gotować przez 15-20min. Na 2,5 szklanki wody przypada 1 szklanka kaszy.
SKŁADNIKI: kaszka kukurydziana
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna - 1595 kJ / 377 kcal
Tłuszcz - 1,8 g,
w tym kwasy tłuszczowe nasycone - 0,6 g
Węglowodany - 78 g,
w tym cukry - 1,2 g
Białko - 7,5 g
Sól - 0 g
WSZYSCY JESTEŚMY W GRZE NIE CZYTAJ TEJ KSIAŻKI jeśli nie chcesz się obudzić AUTOR: DZIKI PREPPERS WYDAWNICTWO: CESAR
Impregnat Roślin Universal Green Power StartUP 65ml
KOLAGEN - hydrolizowany kolagen pochodzenia rybiego wzbogacony o naturalną witaminę C w postaci acerolii .