Brak produktów
Podane ceny są cenami brutto
Nowy produkt
Ostatnie egzemplarze!
Data dostępności:
Pietruszka ma szerokie zastosowanie w kuchni. Można spotkać ją w wielu mieszankach ziołowych. Świetnie komponuje się z innymi przyprawami i ziołami.
pozytywne walory pietruszki:
*pozwala zwalczyć stany zapalne
*dobrze wpływa na stan kości i zębów
*ma dobroczynny wpływ na serce
*poprawia odporność organizmu
Do czego używać w kuchni?
.*do potraw z mięsa i warzyw
*do jajek
* do ziemniaków
*do zup i sosów
*do ryb
Ryż biały długoziarnisty w wiaderkach 14KG
NIE CZYTAJ TEJ KSIĄŻKI! Jeśli nie chcesz się obudzić Zbiór wiedzy o duchowości. AUTOR: DZIKI PREPPERS WYDAWNICTWO: CESAR
KOLAGEN - hydrolizowany kolagen pochodzenia rybiego wzbogacony o naturalną witaminę C w postaci acerolii .
Kalosze z ocieplaczem - Dry Walker Xtrack Short
Bartłomiej Dejnega „Prawieści. Mity Słowian” Świat słowiańskich wierzeń i mitów, choć na pozór utracony na zawsze, został tylko przysłonięty warstwą kurzu, którą pokrył się przez wieki.
Książka Święty Grzybóg. Szamanizm, eucharystia i naturalne korzenie mitologii - Waldemar Borowski