Brak produktów
Podane ceny są cenami brutto
Nowy produkt
Ostatnie egzemplarze!
Data dostępności:
Gałka muszkatołowa ma intensywny korzenny aromat i słodkawy, lekko gorzki smak. Gałkę muszkatołową wykorzystuje się w kuchni głównie do przyprawiania ciast i deserów. Dodana do mięsa lub do produktów mlecznych doskonale zmienia smak potrawy. Ze względu na swój silny aromat używana jest do grzanego wina i piwa, ponczu oraz nalewek. Poprawia smak gulaszu, flaków, ryb, kotletów mielonych, bigosów, dań ze skorupiaków oraz potraw z jaj i serów.
WSZYSCY JESTEŚMY W GRZE NIE CZYTAJ TEJ KSIAŻKI jeśli nie chcesz się obudzić AUTOR: DZIKI PREPPERS WYDAWNICTWO: CESAR
Impregnat Roślin Universal Green Power StartUP 65ml
Smalec gęsi z kawałkami kaczego mięsa. mięso z kaczki 33% nie zawiera konserwantów.
Golonka Peklowana po Śląsku mięso 64% nie zawiera konserwantów.
Smalec wieprzowy z mięsem indyczym, idealny dodatek do pajdy chleba z kiszonym ogórkiem. Tradycyjna polska przekąska. Data ważności do spożycia to 3 lata.