Brak produktów
Podane ceny są cenami brutto
Nowy produkt
Ostatnie egzemplarze!
Data dostępności:
Przed zakupem należy wybrać parametry wędzarni, następnie produkt będzie robiony na zamówienie
Drewno: Świerk skandynawski / Olcha
Impregnacja: TAK/ NIE
Opalanie: TAK / NIE
Rodzaj dachu: Dwuspadowy/Jednospadowy
Drzwi z szybą: TAK/NIE
Oświetlenie: TAK/NIE
Czas realizacji 7 dni.
ELEKTRYCZNA WĘDZARNIA DREWNIANA PAN KORNIK 220
Idealny wybór dla osób ceniących swój czas, pieniądze oraz wygodę. Proponujemy drewnianą wędzarnię elektryczną, w której proces „dymienia” kontrolowany jest od początku do końca w sposób automatyczny. Wykorzystując dym z dymogeneratora oraz ciepło z grzałki zawsze uzyskamy pożądany produkt. Automatyczne sterowanie zapewnia powtarzalność w naszych wędzonkach.
Dno wędzarni wykonane z blachy nierdzewnej ułatwia jej czyszczenie.
Wędzarnia wyposażona jest w osuszacz umożliwiający szybciej i skuteczniej osuszyć wędzony produkt.
Deflektor z grubej stali pełni kilka funkcji. Po pierwsze równomiernie rozprowadza ciepło. Chroni grzałkę przed tłuszczem. Powoli oddaje ciepło co sprawia, że grzałka rzadziej pracuje a co za tym idzie, zużywa mniej prądu.
Zestaw charakteryzuje się niezwykle małym zużyciem opału. Nie wymaga przygotowania drewna przed wędzeniem. Zrębki wędzarnicze o odpowiedniej gramaturze oraz grubości ziarna przygotowaliśmy oraz udostępniamy w naszym sklepie. Wykorzystanie zrębki zapewnia oszczędność wielu metrów sześciennych drewna.
Wędzarnia oczywiście wykonana z drewna świerkowego. Z zewnętrznej strony wypalonego ogniem co daje dodatkowe naturalne zabezpieczenie drewna przed warunkami atmosferycznymi.
Wędzarni idealnie nadaje się do wędzenia na zimno oraz gorąco.
Jak wędzić w wędzarni elektrycznej?
Zestaw składa się z:
WSZYSCY JESTEŚMY W GRZE NIE CZYTAJ TEJ KSIAŻKI jeśli nie chcesz się obudzić AUTOR: DZIKI PREPPERS WYDAWNICTWO: CESAR
Impregnat Roślin Universal Green Power StartUP 65ml
Smalec gęsi z kawałkami kaczego mięsa. mięso z kaczki 33% nie zawiera konserwantów.
Golonka Peklowana po Śląsku mięso 64% nie zawiera konserwantów.
Smalec wieprzowy z mięsem indyczym, idealny dodatek do pajdy chleba z kiszonym ogórkiem. Tradycyjna polska przekąska. Data ważności do spożycia to 3 lata.